Amit érdemes tudni

RockDockBlog - All for Rock 'n' Roll for all!

 

Ha van olyan kliped, kedvenc előadódtól, amit szívesen megosztanál a nagyvilággal küld el nekünk. Ha véleményed van a meglévő klipekről bátran írd oda a zene alá.


KLIPKÜLDÉS

Napi idézet

"Minden napodat úgy kell élned, mintha az utolsó lenne, mert egyszer igazad lesz." - Ray Charles

Mondd el

Reklám

Címkék

akusztik (2) duplázó (3) gitar (1) koncert (6) pengető (16) slash (1) ünnep (1)

2009.09.01. 21:28 spaza

Gyöngyösmassive!

 

DOLOR - Suicide (music video)

 

A DOLOR 2002 nyarán alakult meg a Delirium zenekarból, jelenlegi felállása néhány tagcsere után 2008 eleje óta létezik. A tagok a környék amator zenekarai közül kerültek ki, mikorra már több mint 10 éves zenei múlttal rendelkeztek. A banda és a tagok stílusát már a kezdetektol a nu-metal és a hardcore határozta és jellemzi a mai napig is. Kezdetben a koncertek zöme Gyöngyösön, Egerben és a környék klubjaiban volt, de késobbi években klubkoncertek mellett az EFOTT-on és az undergroundban nevesebb bandák elozenekaraként is felléptünk. 2005-ben egy zenei tehetségkutató fesztivál különdíját sikerült elvinnünk. Elso hangzóanyagunk 2008-ban készült el egy 3 számos EP formájában, majd 2009 júniusára elkészült elso albumunk Delirium Tremens in Pearl City a Zyon Home Studioban, amely 13 nótát tartalmaz.

Csekkk:

http://www.myspace.com/dolormetal

2 komment

Címkék: pengető


A bejegyzés trackback címe:

https://rockdock.blog.hu/api/trackback/id/tr51353965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tumac 2009.09.02. 19:01:14

Mi vagyunk a gánz end rózisz!!
Igazán rendes volt tőled, hogy betetted ide, kedves spazcsi!

spaza 2009.09.04. 16:18:12

Kész szerencse, hogy ilyen jó fej vagyok! :)
süti beállítások módosítása